Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Multimetri

Kada je u pitanju mjerenje struje, napona, otpora i drugih električnih veličina, naša ponuda alata – Multimetri pruža sveobuhvatna rešenja za vaše električne projekte. Izdvajamo nekoliko ključnih proizvoda iz naše ponude:

Digitalni multimetar

Naši digitalni multimetri donose električno merenje na viši nivo preciznosti. Sa digitalnim ekranom, različitim mernim opsezima i jednostavnim rukovanjem, ovi multimetri su idealni za širok spektar električnih merenja u profesionalnim i kućnim okruženjima.

Multimetar sa detektorom napona

Dodatna sigurnost dolazi uz naše multimetre sa detektorom napona. Ovi alati ne samo da mjere električne veličine već i detektuju prisustvo napona, pružajući vam dodatnu zaštitu tokom radova na električnim instalacijama.

Multimetar za održavanje industrijske automatike

Za specifične potrebe u industriji, nudimo multimetre prilagođene održavanju industrijske automatike. Sa posebnim funkcijama prilagođenim industrijskim zahtevima, ovi multimetri su neophodni alati za održavanje i dijagnostiku u industrijskim postrojenjima.

Sa našom ponudom multimetara, pružamo vam visokokvalitetne alate koji će zadovoljiti sve električne izazove s kojima se susrećete. Bez obzira da li ste profesionalac u elektronici, elektroinženjer ili jednostavno ljubitelj elektronike, naši multimetri pružaju pouzdane rezultate i jednostavnu upotrebu.