Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Mjerni alati

Preciznosti i mjerenja su uvijek pouzdani uz alate iz naše ponude – Mjerni alati. Sa širokim spektrom alata za merenje, Alatni centar zadovoljava potrebe svih korisnika koji traže tačnost u svojim radovima. Izdvajamo nekoliko ključnih proizvoda iz naše ponude:

Aluminijske libele (različite veličine)

Libela je nezaobilazan alat za svakog majstora, a naše aluminijske libele nude različite veličine za sve vrste nivelacije. Sa visokom preciznošću, ovi alati osiguravaju ravnotežu i pravilan položaj u svim vašim radovima.

Metar

Metar je klasičan, ali neizostavan alat u svakoj radionici. Metri iz naše ponude su izrađeni od kvalitetnih materijala, pružajući vam tačne merne rezultate na dužim razdaljinama. Idealni su za različite građevinske i zanatske zadatke.

Pomično mjerilo (šubler)

Precizno merenje dužina i udaljenosti postaje jednostavno uz naše pomično mjerilo, poznato i kao šubler. Sa lakoćom ćete obeležiti, premeriti i postaviti tačne dimenzije u svim svojim projektima.

Nema više proizvoda.

Uglomjer

Za precizno merenje uglova, naši uglomjeri su pravi izbor. Ovi alati omogućavaju tačno postavljanje uglova i pravilno orijentisanje u svim radnim situacijama.

Sa našom ponudom mjernih alata, osiguravamo vam vrhunsku preciznost u svim vašim projektima. Bilo da se bavite građevinom, stolarstvom ili jednostavno želite tačno merenje u svakodnevnim zadacima, Alatni centar nudi širok asortiman alata koji će zadovoljiti vaše potrebe.