Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lamelni diskovi

Lamelni diskovi su nezamjenjiv alat u industriji, posebno kada je u pitanju obrada metala, drva i plastike. Na alatnicentar.ba, imamo širok spektar visokokvalitetnih lamelnih diskova koji su dizajnirani da zadovolje različite zahtjeve obrade i brušenja u različitim industrijama. U našoj kolekciji lamelnih diskova ističu se sljedeći proizvodi:

  • Lamelasti brusni diskovi: Ovi diskovi su posebno prilagođeni za profesionalnu upotrebu pri obradi čelika. Njihove lamele sadrže jako agresivan keramički aluminijum oksid, konveksnog dizajna, što ih čini idealnim za brušenje ivica s visokom preciznošću i kontrolom. Njihova izdržljivost omogućuje korisnicima da postižu visokokvalitetne rezultate bez gubitka kvalitete ili oštećenja materijala.
  • Lamelirani brusni disk X-LOCK X571 Best for Metal: Ovaj lamelirani brusni disk ima izvanredan vijek trajanja prilikom primjene na metalu. Njegov visokokvalitetni granulat od aluminij-cirkona / poluplemenitog korunda osigurava dugotrajnu izdržljivost i otpornost na trošenje, što omogućuje korisnicima da obavljaju intenzivan rad s visokim performansama.
  • Lamelirani brusni valjci od korunda: Ovi valjci omogućuju uklanjanje površinskog materijala u uskim i teško dostupnim mjestima. Njihova sposobnost oblikovanja i brušenja omogućuje korisnicima da postignu visokokvalitetne rezultate pri strojnoj obradi površina, ukošavanju rubova, uklanjanju šrafa i strukturiranju u metalu, drvu i plastici.

Lamelni diskovi su ključni alati za postizanje visokokvalitetne završne obrade i preciznog brušenja na različitim materijalima. Njihova izdržljivost, preciznost i učinkovitost omogućuju korisnicima da obavljaju različite zadatke brušenja s lakoćom i kontrolom. Posjetite alatnicentar.ba i odaberite kvalitetne lamelne diskove koji će vam pomoći da postignete željene rezultate brušenja i obrade u vašim projektima.