Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

AKUMULATORSKI ALATI

AKUMULATORSKI ALATI

Dobrodošli u svijet praktičnosti i slobode kretanja – dobrodošli u Alatni centar, vaš pouzdan partner za – Akumulatorski alati! Sa fokusom na efikasnosti i jednostavnosti rada, naša široka paleta akumulatorskih alata pruža korisnicima ključne prednosti: odsustvo kablova i rad na baterije. Bez ograničenja dužine kabla i potrebe za stalnom električnom energijom, naši alati omogućavaju mobilnost i efikasnost u svakom koraku.

Naša ponuda akumulatorskih alata koristi najnoviju tehnologiju litijum-jonskih baterija,  dok aparati veće snage koriste inovativne FlexVolt baterije za neometan rad. Dodatno, mnogi od naših alata dostupni su u kombo paketima, obogaćenim raznovrsnim nastavcima koji vam omogućavaju da obavljate različite zadatke sa samo jednim setom.

Naša ponuda akumulatorskog alata obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući aku odvijače-zavrtače, bušilice, brusilice, testere, svijetiljke, stezače, čekić bušilice, višenamenske alate, setove alata i opremu. Bušilice su među najzastupljenijim, a brendovi poput Makita i Bosch predstavljaju vrhunsku kombinaciju kvaliteta i prodaje.

Uz Akumulatorske alate iz Alatnog centra, svaki projekat postaje jednostavniji, brži i efikasniji. Dobrodošli u budućnost rada bez ograničenja – dobrodošli u svijet Akumulatorskih alata iz Alatnog centra!

Nema više proizvoda.

Iz ponude izdvajamo:

Aku brusilice i polirke

Aku brusilice i polirke iz naše ponude omogućavaju efikasno brušenje i poliranje bez potrebe za električnim kablovima. Sa snagom litijum-jonskih baterija, ovi alati pružaju slobodu kretanja i visok nivo performansi. Bilo da se bavite drvodeljstvom ili metalurgijom, naša paleta akumulatorskih brusilica i polirki zadovoljit će vaše potrebe.

Aku busilice, odvijači i čekići

Aku busilice, odvijači i čekići predstavljaju esencijalni dio svake radionice. Sa visokim naponom litijum-jonskih baterija, ovi alati nude snagu i izdržljivost potrebnu za savremene zadatke. Svestrane funkcije, kao što su podešavanje brzine i udarni režim, čine ih idealnim za širok spektar primena, od montaže nameštaja do bušenja betona.

Aku lampe

Aku lampe su neophodan alat za rad u uslovima slabog osvjetljenja. Sa LED tehnologijom i dugim vijkom trajanja baterija, ove lampe pružaju snažno i stabilno svijetlo. Bez kablova koji ograničavaju pokretljivost, aku lampe su savršene za rad na mjestima gde nije dostupna električna energija.

Aku rezalice

Aku rezalice su dizajnirane za precizno sječenje različitih materijala pločica i stakla ili univerzalne aku rezalice za različite materjale. Sa oštrim nožem i dugotrajnim baterijama, ove rezalice pružaju jednostavno rešenje za brzo obavljanje poslova bez potrebe za kablom.

Aku ubodne pile

Aku ubodne pile su nezamenljiv alat za sječenje krivudavih linija i detaljnih radova. Sa promenljivim brzinama i preciznim rezovima, ove pile su savršene za umetničke projekte i obradu različitih materijala. Litijum-jonske baterije pružaju dovoljno snage za obavljanje zahtevnih poslova, čineći ih praktičnim izborom za kreativce i majstore.