Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kablovi, priključci, sušači elektroda

U svijetu zavarivanja, izbor prateće opreme igra ključnu ulogu u postizanju visokokvalitetnih varova. Kablovi, priključci i sušači elektroda čine neizostavan dio ovog sistema podrške. U podkategoriji “Kablovi, Priključci, Sušači Elektroda” Alatnog Centra, istražit ćemo široku paletu proizvoda koji su od suštinskog značaja za vaše zavarivačke projekte.

U našem asortimanu pronaći ćete sve što vam je potrebno kako biste maksimalno iskoristili svoje aparate za zavarivanje. Naša ponuda uključuje:

  • ADAPTER ZA MIG / MAG
  • ELEKTRODA RUTILE OMNIA (3,2X350, 2,5X350)
  • KABEL DRŽAČ ELEKTRODE, KABEL MASE
  • PEĆ ZA SUŠENJE ELEKTRODA (PS200/400, PSP80/400, PS300/400)
  • PRIKLJUČCI ZA KABAL ILI STROJ
  • TOBOLAC ZA SUŠENJE ELEKTRODA (TS1/160, TS1/350, TS4/350…)

Naša oprema za kablove, priključke i sušače elektroda omogućuje vam da održavate optimalne uvjete za zavarivanje, osiguravajući time stabilnost i kvalitetu vaših zavara.

Nema više proizvoda.

U Alatnom Centru, posvećeni smo pružanju visokokvalitetnih proizvoda koji će podržati vaše zavarivačke napore. Naša prateća oprema dizajnirana je s ciljem olakšavanja vašeg rada i osiguranja dosljednih i pouzdanih rezultata.

Kada je u pitanju kablovi, priključci i sušači elektroda, Alatni Centar je vaš partner za vrhunsku opremu koja će vas pratiti u svakom zavarivačkom projektu. Odaberite nas kako biste osigurali da vaša oprema za zavarivanje radi na vrhunskoj razini i da svaki zavar bude bez kompromisa.