Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Skladištenje i prijevoz boca i tereta

Na Alatnicentar.ba predstavljamo široki asortiman rješenja za skladištenje i prijevoz boca i tereta. Kvaliteta i praktičnost su ključni elementi naše ponude, koja obuhvaća raznolike proizvode prilagođene potrebama vašeg skladišta ili radionice. U našem bogatom asortimanu izdvajaju se akumulatorska ručna kolica, držači čeličnih boca, kola za boce, kola sa garniturom, kolica za lim, te kola za odlaganje tereta, svaki od njih pružajući specifična rješenja za različite industrijske i logističke izazove.

Kada je riječ o prijevozu boca, lima i ostalog tereta, naša kolica osiguravaju laku mobilnost i efikasnost u radu. Za potrebe opremljenosti i dodatnih funkcionalnosti, kolica sa garniturom nude potpuni paket rješenja, s dodacima poput polica, ladica ili dodatnih držača.

Nema više proizvoda.

Akumulatorska ručna kolica 

Akumulatorska ručna kolica predstavljaju vrhunsko rješenje za skladištenje i prijevoz tereta bez nepotrebnog napora. Opremljena snažnim akumulatorima, ova kolica omogućavaju jednostavno i učinkovito premještanje tereta unutar vašeg skladišta ili radionice.

Držači čeličnih boca 

Za sigurno skladištenje čeličnih boca, naši držači predstavljaju idealno rješenje. Izrađeni od visokokvalitetnog materijala, osiguravaju stabilnost i čvrstoću, čuvajući vaše boce sigurno i pristupačno.

Kolica za boce 

Kada je u pitanju prijevoz boca, naša kolekcija kola za boce nudi rješenja koja kombinuju efikasnost i mobilnost. S laganim okretnim točkovimaa i robusnom konstrukcijom, ova kolica čine prijevoz boca brzim i jednostavnim.

Kolica sa garniturom 

Kolica sa garniturom pružaju vam kompletan paket za skladištenje i prijevoz. S dodacima kao što su police, ladice ili dodatni držači, ova kolica omogućavaju organizirano i efikasno rukovanje različitim vrstama tereta.

Kolica za lim 

Kada je riječ o skladištenju i prijevozu limova, naša kolekcija kola za lim nudi svestranost i praktičnost. S prilagodljivim dizajnom, ova kolica omogućavaju jednostavno rukovanje i pohranu limova.

Kolica za odlaganje tereta 

Kolica za odlaganje tereta pružaju vam fleksibilnost u skladištenju i prijevozu različitih tereta. S podesivim policama i stabilnom konstrukcijom, ova kolica su pouzdana podrška u vašim svakodnevnim zadacima.

Alatnicentar.ba nudi sve što vam je potrebno za skladištenje i prijevoz boca i tereta. Posjetite naš web shop i otkrijte široki asortiman proizvoda koji će unaprijediti vašu radnu učinkovitost i organizaciju.