Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ostala plinska oprema

U našoj raznovrsnoj ponudi “Ostala plinska oprema” na Alatnicentar.ba, očekuje vas sve što vam je potrebno za siguran, učinkovit i precizan rad s plinom. Naša paleta proizvoda obuhvaća alarmne uređaje za visok stupanj sigurnosti, čelične boce za tehničke plinove prilagođene dugotrajnoj uporabi, igle za čišćenje plinskih dizni za održavanje optimalnih performansi, maske za disanje za zaštitu dišnih puteva, mjerače protoka plina s kuglicom za preciznu kontrolu, te zaštitne gume za manometre kako biste produžili životni vijek svojih instrumenata.

Uz našu plinsku opremu, osiguravamo da imate sve potrebne alate za razne industrijske, radioničke ili kućanske postavke. Bez obzira na vaše potrebe, naša kolekcija proizvoda pruža kombinaciju vrhunske kvalitete, funkcionalnosti i pouzdanosti. Posjetite Alatnicentar.ba i opremite se proizvodima koji zadovoljavaju najviše standarde, donoseći vam sigurnost i efikasnost u svakodnevnim radnim zadacima.

Nema više proizvoda.

Alarmni uređaji 

Sigurnost je od najveće važnosti, a naša paleta alarmnih uređaja pruža zaštitu koja nadmašuje očekivanja. Bez obzira jeste li u industriji, radionici ili domu, naši alarmni uređaji dizajnirani su da vas obavijeste o potencijalnim opasnostima, pružajući vam miran san i sigurno radno okruženje.

Čelične boce za tehničke plinove

Za sigurno skladištenje i transport tehničkih plinova, na raspolaganju su vam naše čelične boce vrhunske izrade. S posvećenjem prema sigurnosti i kvaliteti, naše boce su dizajnirane za dugotrajnu uporabu, pružajući vam pouzdan izvor tehničkih plinova u svakom trenutku.

Igle za čišćenje plinskih dizni

Optimalne performanse plinskih dizni ključne su za učinkovit rad. Naše igle za čišćenje plinskih dizni omogućuju vam održavanje čistih i funkcionalnih dizni, čime osiguravate konstantan protok plina i maksimalnu efikasnost.

Maske za disanje

Kada je u pitanju rad s plinovima, zaštita dišnih puteva izuzetno je važna. Naša kolekcija maski za disanje pruža udobnost i sigurnost, čime se smanjuje rizik od izloženosti štetnim česticama.

Mjerači protoka plina s kuglico

Za precizno mjerenje protoka plina, nudimo mjerače s kuglicom koji omogućuju preciznu kontrolu i prilagodbu. Sa našim mjeračima, imate potpunu kontrolu nad protokom plina, što je od suštinskog značaja u raznim industrijskim postavkama.

Zaštitne gume za manometre

Vaši manometri zaslužuju dodatnu zaštitu, a naše zaštitne gume pružaju upravo to. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, ove gume čuvaju vaše manometre od udaraca i oštećenja, produžujući njihov životni vijek.

U zaključku, Alatnicentar.ba je vaša destinacija za sve potrebe u vezi s plinskom opremom. Sa širokim asortimanom proizvoda, pružamo vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Posjetite naš web shop i opremite se vrhunskom plinskom opremom koja će zadovoljiti najviše standarde vaših projekata.