Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PNEUMATSKI ALATI

Predstavljamo impresivan asortiman alata koji koriste komprimovani vazduh pod visokim pritiskom kako bi olakšali i ubrzali vaše radne zadatke, Pneumatski alati. Sa širokim izborom pribora i uređaja, naša kolekcija pneumatike zadovoljava najviše standarde snage, trajnosti i preciznosti.

Naša ponuda obuhvata širok spektar pneumatskih alata, uključujući pumpe, vazdušne duvaljke, udarne odvijače, bušilice, brusilice, sekače, pištolje za mast, dizalice i mnoge druge. Pneumatski alati postaju sveprisutni u različitim industrijama zbog svoje efikasnosti, pouzdanosti i svestranosti u različitim aplikacijama.

Na web shopu alatnicentar.ba pronaći ćete sve što vam je potrebno za opremanje vaše radionice s pneumatskim alatima. Naša ponuda uključuje crijeva za zrak, klemarice, spajalice, pištolje za eksero/pop nitne, pištolje za farbanje, ispuhivanje, punjenje i čišćenje, pneumatske brusilice i bušilice, pneumatske račne, pneumatske odvijače te razni pneumatski pribor.

Pneumatski alati koriste kompresovan vazduh kako bi pružili snažnu i učinkovitu radnu snagu. Ova tehnologija omogućava precizno izvođenje različitih zadataka, od brusenja do bušenja, odvijanja vijaka do ispuhivanja zraka. Svi naši pneumatski alati dizajnirani su s ciljem pružanja vrhunskih performansi i dugog vijeka trajanja.

Osim glavnih alata, naša kolekcija obuhvata i kvalitetan pneumatski pribor poput crijeva za zrak, klemarica, spajalica i ostalog potrebnog pribora kako biste imali potpuno opremljenu radionicu.

Nema više proizvoda.

Crijeva za zrak: Crijeva za zrak od vitalnog su značaja za pravilan rad pneumatskih alata. Ova fleksibilna crijeva omogućuju prijenos komprimiranog zraka od izvora do alata s minimalnim gubicima pritiska, osiguravajući neprekinutu snagu i učinkovitost.

Klemarice, spajalice: Klemarice i spajalice često se koriste za brzu i jednostavnu fiksaciju materijala. Ovi alati su neophodni u drvnoj industriji i zanatstvu, omogućavajući sigurno i precizno spajanje materijala.

Pištolj za eksere/Pop nitne: Pištolji za eksere i pop nitne koriste se za brzo i čvrsto pričvršćivanje materijala. Ovi alati pružaju snažno povezivanje, čineći ih idealnim za konstrukciju, popravke i slične zadatke.

Pištolji za farbanje, iIspuhivanje, punjenje, čišćenje: Pištolji za farbanje omogućavaju ravnomjerno nanošenje boje, dok pištolji za ispuhivanje i punjenje olakšavaju različite zadatke poput čišćenja radnih površina ili punjenja guma zrakom.

Pneumatske brusilice i bušilice: Pneumatske brusilice i bušilice pružaju snažno i precizno brušenje te bušenje. Ovi alati često se koriste za oblikovanje, obradu i završnu doradu različitih materijala.

Pneumatske račne: Pneumatske račne su nezamjenjiv alat za brzo odvijanje vijaka i matica. Ovi kompaktni uređaji olakšavaju rad u uskim prostorima, pružajući istovremeno snažnu snagu.

Pneumatski odvijači: Pneumatski odvijači nude snažno i precizno odvijanje vijaka. Ovi alati su iznimno korisni u proizvodnji, popravcima i održavanju gdje je potrebno brzo i učinkovito odvijanje.

Razni pneumatski pribor: Razni pneumatski pribor obuhvaća širok spektar dodataka i alata, uključujući spojnice, nastavke i druge pomoćne dijelove koji poboljšavaju funkcionalnost i prilagodljivost pneumatskih alata. Ovaj pribor često omogućuje prilagodbu alata specifičnim zadacima i uvjetima rada.