Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

TIG aparati za zavarivanje

Kada je u pitanju visokokvalitetno i precizno zavarivanje, TIG (Tungsten Inert Gas) zavarivanje je pravi izbor. TIG aparati za zavarivanje su dostupni na web shopu alatnicentar.ba, gdje možete pronaći veliki izbor aparata koji će zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe zavarivača.

TIG zavarivanje se odlikuje svojom preciznošću i sposobnošću da spaja različite metale bez dodavanja dodatnog materijala. Ova metoda je razvijena za zavarivanje magnezijuma i legura magnezijuma, ali danas se koristi za širok spektar metala. Zaštita se vrši inertnim gasovima kao što su argon i helijum, što ovu metodu čini poznatom i kao argonsko zavarivanje. Iako je TIG zavarivanje relativno sporije od nekih drugih metoda i zahtijeva posebnu opremu i gasove, njegova preciznost i visokokvalitetni spojevi ga čine prvim izborom za mnoge profesionalce.

Naša ponuda TIG aparata za zavarivanje uključuje modele kao što su Fronius Transpocket 150 TIG, Vertig 301DC, Buddy Tig160, i Caddy ARC 21IA33, ARC 251IA32, ARC 251IA34 i mnoge druge. Bez obzira na vaše potrebe i projekte, naći ćete odgovarajući TIG aparat za zavarivanje na Alatnom Centru.

Sa našim TIG aparatima za zavarivanje, imate preciznost i kontrolu u svojim rukama. Postignite visokokvalitetne zavare i profesionalne rezultate uz pomoć naše vrhunske opreme.