Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Outdoor odjeća

Zaštitna outdoor odjeća

Rad na otvorenom, bez obzira na vremenske uvjete, zahtijeva odgovarajuću zaštitu kako biste ostali suhi, topli i sigurni. U okviru naše kategorije HTZ opreme, ističemo podkategoriju “Zaštitna Outdoor Odjeća”. Ova kategorija nudi širok izbor zaštitne odjeće koja će vam omogućiti udobno obavljanje radnih zadataka, bez obzira na vremenske uvjete ili aktivnosti na otvorenom.

Sigurnost na radu ne bi trebala biti kompromis, čak ni kada radite na otvorenom. Investirajte u svoju sigurnost i udobnost naručivanjem zaštitne odjeće iz naše ponude. Naša odjeća kombinira visokokvalitetne materijale, izdržljivost i udobnost kako biste mogli obavljati svoje zadatke s povjerenjem.

Ne zaboravite, prava zaštitna odjeća može vam pomoći da ostanete suhi, topli i sigurni na radu na otvorenom. Izaberite kvalitetnu zaštitnu odjeću i osigurajte si produktivan rad bez obzira na vremenske uvjete.

Zaštitna odjeća za kišu 

Kiša i loše vremenske prilike ne bi trebali biti prepreka za vaš rad na otvorenom. Naša zaštitna odjeća za kišu pruža vam vodootpornu i prozračnu zaštitu koja će vas sačuvati suhima i udobnima tijekom radnih aktivnosti.

Polarni flis i softshell majice 

Hladnoća i vjetar mogu otežati rad na otvorenom. Naša kolekcija polarnih flisa i softshell majica nudi toplu i udobnu zaštitu kako biste se mogli nositi s izazovima hladnog vremena.

Polo majice i T-Shirt majice –  donje rublje

Donje rublje igra ključnu ulogu u očuvanju vaše udobnosti i regulaciji temperature tijekom rada na otvorenom. Naše polo majice i t-shirt majice su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji vam omogućuju da ostanete suhi i udobni.-