Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Laserski daljinomjeri Bosch

Opremljeni najmodernijom laserskom tehnologijom, Bosch laserski daljinomjeri pružaju vrhunske performanse i precizne rezultate za sve vaše mjerenje potrebe.

Brzo i Precizno Mjerenje

Jedna od ključnih prednosti laserskih daljinomjera je njihova sposobnost pružanja brzih i preciznih mjerenja. Uz korištenje najnovije laserske tehnologije, Bosch je postavio standarde u industriji mjerenja udaljenosti. Bez obzira radite li u građevinskom sektoru, arhitekturi, ili bilo kojoj drugoj struci koja zahtijeva točna mjerenja, Bosch laserski daljinomjeri omogućuju vam brzo i efikasno uzimanje tačnih mjera. 

Tehnološka Inovacija

Bosch uvijek teži inovacijama, a to se očituje i u laserskim daljinomjerima. Tim stručnjaka stalno radi na implementaciji najnovijih tehnoloških dostignuća kako bismo vam osigurali vrhunsku funkcionalnost. Korištenjem najmodernijih laserskih senzora i naprednih tehnika obrade podataka, Bosch laserski daljinomjeri pružaju visoku točnost i pouzdanost u svakom mjerenju. 

Višestruka Upotreba

Laserski daljinomjeri dizajnirani su s višestrukom upotrebom na umu. Bez obzira trebate li mjeriti udaljenost, površinu ili volumen, Bosch laserski daljinomjeri pružaju raznolike funkcionalnosti kako bi zadovoljili različite potrebe vašeg posla. Sa svestranim mogućnostima kao što su kontinuirano mjerenje, mjerenje površine ili funkcija praćenja, Bosch uređaji prilagodljivi su raznim zadacima. 

Robustan Dizajn za Rad na Terenu

Razumijemo da profesionalni korisnici često rade u zahtjevnim uvjetima. Stoga, Bosch laserski daljinomjeri izrađeni su s robusnim dizajnom kako bi izdržali teške uslove rada na terenu. Otporni na udarce i prašinu, naši uređaji su dizajnirani da budu pouzdani partneri u svim okolnostima. 

Dobrodošli u svijet vrhunskih zavarivačkih rješenja koje nudi Askaynak! Naša ponuda obuhvaća raznovrsne proizvode, a evo nekoliko izuzetnih modela aparata za zavarivanje koje nudimo:

Askaynak Inverter 185-Super

Za zavarene šavove besprijekornog izgleda, odaberite Askaynak Inverter 185-Super. Ovaj inverter omogućuje neprekidno zavarivanje promjera 2,5 i 3,25 mm, s posebnim naglaskom na nelegirane, niskolegirane i nehrđajuće materijale. S obzirom na svoju sposobnost tišeg rada, ovaj aparat ne samo da ne emituje buku u radnom okruženju već i ne oštećuje mrežu niti druge uređaje elektromagnetskim zračenjem. S dugotrajnim i čvrstim CE certificiranim utičnicama veličine 35×50 mm, Askaynak Inverter 185-Super pruža vrhunske performanse i pouzdanost čak i u zahtjevnim radnim uvjetima.

Askaynak Kobatek Inverter 155-Super

Još jedan izvanredan izbor je Askaynak Kobatek Inverter 155-Super, koji nudi neprikosnovene zavarene šavove promjera 2,5 i 3,25 mm. Ovaj inverter također se ističe svojom sposobnošću tišeg rada, čime ne utječe na radno okruženje i druge elektroničke uređaje u blizini. S CE certificiranim utičnicama veličine 35×50 mm, ovaj aparat osigurava izvrsne performanse i zadovoljava propise poput EN 60974-1 i EN 60974-10 standarda.

Žica za CO2 zavarivanje 5 kg (0,8mm)

Uz naše aparate za zavarivanje, predstavljamo i visokokvalitetnu žicu za CO2 zavarivanje. S bakarnom oblogom, ova plinska metalna žica idealna je za poluautomatske i potpuno automatske GMAW aplikacije. AS SG2 je posebno prilagođen za GMA zavarivanje nelegiranih konstrukcijskih čelika čvrstoće do 540 N/mm², uključujući brodske ploče i sitnozrnati C-Mn čelik. Ova žica omogućava visoku čvrstoću zavarenog metala pri širokom rasponu radnih temperatura, od -50 do 450 °C. Zaštitni plin može biti 100% CO2 ili mješavina 80% Ar + 20% CO2, čineći je izuzetno prilagodljivom za različite uvjete zavarivanja.

Svi naši proizvodi odražavaju Askaynakovu posvećenost vrhunskoj kvaliteti, inovacijama i sigurnosti. Uz našu opsežnu ponudu, pronaći ćete rješenje koje odgovara vašim specifičnim potrebama. Osvježite svoje zavarivačke projekte s pouzdanim rješenjima Askaynak! Za više informacija o našim proizvodima, istražite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno. Vaše zadovoljstvo i uspjeh u zavarivanju naša su najveća motivacija.