Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kada ću primiti narudžbu?

Vi koji kupujete na www.alatnicentar.ba, dajete prednost sigurnosti vlasnika kreditnih kartica i provjeravate podatke o plaćanju / naplati od trenutka kada naručite. Stoga je, kako bi vaša narudžba došla u fazu nabave i isporuke, potrebno potvrditi tačnost podataka o plaćanju / računu vaše narudžbe i poslati vam e-mail s potvrdom potvrde. Ako je potvrda narudžbe primljena na zdrav način, nakon što se narudžbe dostave na teret, pošiljka se dostavlja u roku od 48 sati, a najdalje u roku od 4 radna dana.

Vikend narudžbe

Budući da će se sve narudžbe koje pošaljete u petak nakon 09:00 obraditi sljedeći ponedjeljak, možda nećete moći stići prije utorka. Nedjeljom nema dostave. (Vaša će narudžba biti isporučena najkasnije u roku od 2 radna dana)

Zaliha

U vašim narudžbama može doći do kašnjenja zbog proizvoda koji se rijetko mogu naći na zalihama u našim trgovinama. U takvim ćete slučajevima biti obaviješteni putem svojih kontakt telefona ili e-pošte. U potpunosti ispunite svoje podatke da bismo vas mogli kontaktirati.

Alternativni podaci o kupcu

Kada dajete narudžbu putem www.alatnicentar.ba, u dijelu Informacije o isporuci mora biti pažljivo popunjen -Alternativni kupac. Ne zaboravite da alternativni kupci mogu primati vaše narudžbe samo uz dokaz ličnih podataka (lična karta).

Informacije o adresi

Da bi vaša narudžba što brže došla do vas, molimo napišite svoje adrese što jasnije. Čak i ako možete napisati, ovaj dio također opisuje informacije za vašu adresu. (Primjer: treća ulica kada uđete pored pošte itd.)

Platite na vratima

U trenutku isporuke za svoje narudžbe s www.alatnicentar.ba robu plaćate gotovinom ukoliko ste odabrali naćin za plaćanje -plaćanje pouzećem. Ukoliko robu platite karticom u toku kupovine na www.alatnicentar.ba, kuriru se ne plaća. Ako se od vas zatraži da platite na vratima, ne plaćajte ni na koji način i ne preuzimajte paket. Molimo da nas odmah kontaktirate puter telefon 00387 32 446 331 ili na email adresu: shop@inter-com.ba

Neispravne / nedostajuće narudžbe

Otvorite paket / robu koju ste preuzeli od kurira i provjerite svoju narudžbu. Ako primijetite pogreške ili nedostatke, odmah nas kontaktirajte. Dostava se naplaćuje 11,70 KM SA PDV-om.

Postoje li posebni uvjeti isporuke po kategorijama?

Na www.alatnicentar.ba postoji približno 5000 artikala i svakim danom se broj artikala povećava. Narudžbe proizvoda pregledavaju se i dostavljaju našim kupcima. U narudžbama proizvoda mogu doći do kašnjenja iz razloga kao što su prevelika raznolikost i brzo nestajanje nekih proizvoda.

Je li moguće naručiti iz inostranstva?

Da, isporučujemo robu van granica Bosne i Hercegovine, odnosno firmama uz redovnu izvoznu dokumentaciju, a maloprodajno isporučujemo samo na teritoriji Bosne i Herecgovine.