Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tehnička odjeća

Zaštitna tehnička odjeća

Kada je sigurnost na radnom mjestu u pitanju, pravilna odjeća može napraviti ključnu razliku. U našoj kategoriji HTZ opreme, ističemo podkategoriju “Zaštitna Tehnička Odjeća” koja je dizajnirana kako bi vam osigurala sigurnost i performanse, bez obzira na zahtjevne radne uvjete.

Rad u ekstremno niskim temperaturama zahtijeva posebnu opremu. Naša zaštitna odjeća za ekstremno niske temperature pruža toplinu i udobnost, omogućavajući vam da ostanete produktivni čak i u najzahtjevnijim uvjetima.

Sigurnost i performanse idu ruku pod ruku na radnom mjestu. Investirajte u zaštitnu tehničku odjeću iz naše ponude kako biste osigurali svoju sigurnost i radnu učinkovitost.

Ne zaboravite, prava zaštitna odjeća može vam pomoći da ostanete sigurni i produktivni na radnom mjestu. Izaberite kvalitetnu zaštitnu odjeću i radite s povjerenjem.

Iz ponude izdvajamo:

Zaštitna odjeća za zavarivanje 

Zavarivanje može biti opasan posao, ali naša zaštitna odjeća za zavarivanje štiti vas od iskre, plamena i topline. Možete se osjećati sigurno dok obavljate ovaj važan zadatak.

Zaštitne pregače – Dodatna Zaštita za Rad

Zaštita nije samo ograničena na gornju odjeću. Naše zaštitne pregače pružaju dodatnu zaštitu za vašu odjeću i tijelo, čuvajući vas od neželjenih ozljeda.

Zaštitna radna odjeća visoke vidljivosti 

Ako radite u uvjetima s niskom vidljivošću, naša zaštitna radna odjeća visoke vidljivosti je ključ za vašu sigurnost. Ova odjeća dolazi u svijetlim bojama i opremljena je reflektirajućim trakama kako biste bili što vidljiviji, smanjujući rizik od nezgoda.