Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Biranje proizvoda

Kada pronađete željeni proizvod kliknite na Dodajte u korpu proizvod će automatski stajati u Vašoj korpi. Klikom na vidi korpu Bit ćete preusmjereni na stranicu Korpa za kupovinu, gde ćete moći da vidite sve proizvode koji se nalaze u korpi, promijenite količinu proizvoda, uklonite jedan ili više proizvoda iz svoje korpe za kupovinu. Ukoliko želite da se vratite nazad i kupite još neki proizvod, kliknite na Nastavite kupovinu.

Informacije o isporuci

Kliknite na dugme Potvrdite da završite narudžbu. Ukoliko se adresa za isporuku ne poklapa sa adresom za naplatu, molimo izaberite Unesite novu adresu za isporuku opciju i unesite ostale neophodne informacije.

Zaključite narudžbu

Da biste izvršili narudžbu, molimo izaberite željeni način plaćanja i koristite polje Komentari da unesete dodatne informacije. Ukoliko se slažete sa Uslovima korištenja, kliknite na Naruči kako biste prešli na sledeći korak.

U zavisnosti od detalja narudžbe i dostupnih mogućnosti možda će biti potrebno da izaberete način isporuke koji uključuje određene troškove. Provjerite sve troškove isporuke prije zaključivanja narudžbe.

Dodatne informacije

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona +387 32 460 333 ili slanjem email-a na adresu: shop@inter-com.ba