Askaynak - Aparati za zavarivanje

Upoznajte Askaynak, turskog proizvođača koji je svoj put započeo 1974. godine i danas ponosno djeluje pod punim vlasništvom ugledne američke kompanije Lincoln Electric.

Askaynak je poznat po svojoj stručnosti u proizvodnji visokokvalitetnih aparata za zavarivanje i dodatnog materijala za zavarivanje. Svojim neprestanim zalaganjem za vrhunsku kvalitetu, Askaynak je postao sinonim za pouzdanost u svijetu zavarivanja.

Široka paleta proizvoda prilagođena je različitim potrebama industrije, omogućavajući vam da pronađete idealno rješenje za svoje zavarivačke projekte. Bez obzira jeste li profesionalni zavarivač ili DIY entuzijast, Askaynak je vaš pouzdan partner za postizanje savršenstva u zavarivanju.

Kroz godine iskustva i predanosti, Askaynak je stvorio brend koji simbolizira inovaciju, pouzdanost i vrhunsku kvalitetu. Pridružite nam se u gradnji budućnosti zavarivanja s Askaynak.

Saradnja Askaynak s Lincoln Electric omogućila je pristup vrhunskoj tehnologiji i resursima. Askaynak je fokusiran na proizvodnju zavarivačkih aparata i dodatnog materijala koji zadovoljava najviše standarde kvalitete, dok istovremeno održava pristupačnu cijenu.

Dobrodošli u svijet vrhunskih zavarivačkih rješenja koje nudi Askaynak! Naša ponuda obuhvaća raznovrsne proizvode, a evo nekoliko izuzetnih modela aparata za zavarivanje koje nudimo:

Askaynak Inverter 185-Super

Za zavarene šavove besprijekornog izgleda, odaberite Askaynak Inverter 185-Super. Ovaj inverter omogućuje neprekidno zavarivanje promjera 2,5 i 3,25 mm, s posebnim naglaskom na nelegirane, niskolegirane i nehrđajuće materijale. S obzirom na svoju sposobnost tišeg rada, ovaj aparat ne samo da ne emituje buku u radnom okruženju već i ne oštećuje mrežu niti druge uređaje elektromagnetskim zračenjem. S dugotrajnim i čvrstim CE certificiranim utičnicama veličine 35×50 mm, Askaynak Inverter 185-Super pruža vrhunske performanse i pouzdanost čak i u zahtjevnim radnim uvjetima.

Askaynak Kobatek Inverter 155-Super

Još jedan izvanredan izbor je Askaynak Kobatek Inverter 155-Super, koji nudi neprikosnovene zavarene šavove promjera 2,5 i 3,25 mm. Ovaj inverter također se ističe svojom sposobnošću tišeg rada, čime ne utječe na radno okruženje i druge elektroničke uređaje u blizini. S CE certificiranim utičnicama veličine 35×50 mm, ovaj aparat osigurava izvrsne performanse i zadovoljava propise poput EN 60974-1 i EN 60974-10 standarda.

Žica za CO2 zavarivanje 5 kg (0,8mm)

Uz naše aparate za zavarivanje, predstavljamo i visokokvalitetnu žicu za CO2 zavarivanje. S bakarnom oblogom, ova plinska metalna žica idealna je za poluautomatske i potpuno automatske GMAW aplikacije. AS SG2 je posebno prilagođen za GMA zavarivanje nelegiranih konstrukcijskih čelika čvrstoće do 540 N/mm², uključujući brodske ploče i sitnozrnati C-Mn čelik. Ova žica omogućava visoku čvrstoću zavarenog metala pri širokom rasponu radnih temperatura, od -50 do 450 °C. Zaštitni plin može biti 100% CO2 ili mješavina 80% Ar + 20% CO2, čineći je izuzetno prilagodljivom za različite uvjete zavarivanja.

Svi naši proizvodi odražavaju Askaynakovu posvećenost vrhunskoj kvaliteti, inovacijama i sigurnosti. Uz našu opsežnu ponudu, pronaći ćete rješenje koje odgovara vašim specifičnim potrebama. Osvježite svoje zavarivačke projekte s pouzdanim rješenjima Askaynak! Za više informacija o našim proizvodima, istražite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno. Vaše zadovoljstvo i uspjeh u zavarivanju naša su najveća motivacija.