Abicor Binzel - gorionici za zavarivanje

Dobrodošli u svijet vrhunskog zavarivanja s Abicor Binzel – prvim proizvođačem gorionika za zavarivanje koji je ponosno nositelj certifikata ISO9001 za upravljanje kvalitetom.

Kvaliteta koja nadmašuje standarde

Abicor Binzel ne samo da prati, već postavlja standarde u industriji zavarivanja. Naših 40 stručnjaka razvojnih inženjera posvećeno radi na inovativnim rješenjima u našem laboratoriju tehnologije zavarivanja, opremljenom najmodernijom opremom u branši. Koristeći 3D-CAD dizajnerske programe i analizu plinskih strujanja, dolazimo do vrhunskih rješenja za gorionike, ergonomske drške i komponente za tehnologiju automatskog zavarivanja.

Inovacije kao ključna prednost

Naša predanost inovacijama ključna je za uspjeh naših proizvoda. Razumijemo da tehnologija zavarivanja napreduje, stoga smo posvećeni osiguravanju da naši gorionici i pripadajuća oprema budu u skladu s najnovijim zahtjevima industrije. Abicor Binzel ne samo da prati trendove, već ih i postavlja, omogućavajući našim korisnicima da ostanu korak ispred. 

Brzina, ekonomska isplativost, i kvaliteta

Naša misija je jednostavna – pružiti vam brza, ekonomična rješenja bez kompromisa u kvaliteti. Naši proizvodi su dizajnirani da ubrzaju vaše zavarivačke procese, pritom smanjujući troškove, ali nikada ne narušavajući kvalitetu zavarenih spojeva. Abicor Binzel vjeruje da brzina, ekonomska isplativost i kvaliteta mogu ići zajedno, i mi smo tu da to dokažemo.

Kupujte s povjerenjem

Budući da smo prvi proizvođač isključivo gorionika za zavarivanje koji je dobio certifikat ISO9001 za upravljanje kvalitetom, možete biti sigurni da svaki proizvod nosi pečat vrhunske izrade i preciznosti. Kupujte s povjerenjem, zavarujte s sigurnošću – Abicor Binzel je vaš partner u postizanju vrhunskih rezultata.

Za najnovije informacije o našim proizvodima, istražite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno. Razgovarajmo o tome kako Abicor Binzel može unaprijediti vaše zavarivanje već danas! 

Nema više proizvoda

Dobrodošli u svijet vrhunskih zavarivačkih rješenja koje nudi Askaynak! Naša ponuda obuhvaća raznovrsne proizvode, a evo nekoliko izuzetnih modela aparata za zavarivanje koje nudimo:

Askaynak Inverter 185-Super

Za zavarene šavove besprijekornog izgleda, odaberite Askaynak Inverter 185-Super. Ovaj inverter omogućuje neprekidno zavarivanje promjera 2,5 i 3,25 mm, s posebnim naglaskom na nelegirane, niskolegirane i nehrđajuće materijale. S obzirom na svoju sposobnost tišeg rada, ovaj aparat ne samo da ne emituje buku u radnom okruženju već i ne oštećuje mrežu niti druge uređaje elektromagnetskim zračenjem. S dugotrajnim i čvrstim CE certificiranim utičnicama veličine 35×50 mm, Askaynak Inverter 185-Super pruža vrhunske performanse i pouzdanost čak i u zahtjevnim radnim uvjetima.

Askaynak Kobatek Inverter 155-Super

Još jedan izvanredan izbor je Askaynak Kobatek Inverter 155-Super, koji nudi neprikosnovene zavarene šavove promjera 2,5 i 3,25 mm. Ovaj inverter također se ističe svojom sposobnošću tišeg rada, čime ne utječe na radno okruženje i druge elektroničke uređaje u blizini. S CE certificiranim utičnicama veličine 35×50 mm, ovaj aparat osigurava izvrsne performanse i zadovoljava propise poput EN 60974-1 i EN 60974-10 standarda.

Žica za CO2 zavarivanje 5 kg (0,8mm)

Uz naše aparate za zavarivanje, predstavljamo i visokokvalitetnu žicu za CO2 zavarivanje. S bakarnom oblogom, ova plinska metalna žica idealna je za poluautomatske i potpuno automatske GMAW aplikacije. AS SG2 je posebno prilagođen za GMA zavarivanje nelegiranih konstrukcijskih čelika čvrstoće do 540 N/mm², uključujući brodske ploče i sitnozrnati C-Mn čelik. Ova žica omogućava visoku čvrstoću zavarenog metala pri širokom rasponu radnih temperatura, od -50 do 450 °C. Zaštitni plin može biti 100% CO2 ili mješavina 80% Ar + 20% CO2, čineći je izuzetno prilagodljivom za različite uvjete zavarivanja.

Svi naši proizvodi odražavaju Askaynakovu posvećenost vrhunskoj kvaliteti, inovacijama i sigurnosti. Uz našu opsežnu ponudu, pronaći ćete rješenje koje odgovara vašim specifičnim potrebama. Osvježite svoje zavarivačke projekte s pouzdanim rješenjima Askaynak! Za više informacija o našim proizvodima, istražite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno. Vaše zadovoljstvo i uspjeh u zavarivanju naša su najveća motivacija.